Welcome to your IPv6 help site
Als gebruiker van het internet kunt u en hoeft u weinig te doen om toegang te krijgen tot het IPv6 internet. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u een computer gebruikt met een operating system dat IPv6 ondersteunt. Dat is het geval voor de meest moderne operating systemen.

Daarnaast kunt u, als u een beetje technisch bent, voor uw thuisaansluiting een router kopen die IPv6 ondersteund. U kunt dan alvast een IPv6 koppeling maken naar het internet voordat uw internet provider dat heeft gedaan. Uiteraard volstaat het ook een provider uit te zoeken die wel IPv6 ondersteund. In de loop van de tijd zullen meer providers beschikbaar komen die IPv6 ondersteunen.

Zie voor meer informatie op de site van RIPE.
Jouw IP is 54.224.108.85
Je gebruikt nog steeds IPv4. Je kan vast wel wat hulp gebruiken om IPv6 te installeren!
E-mail igor@ipv6-help.nl voor meer informatie.